Tam kde nejsme
Zatím co já
koule …
točím se bez mapky
životem v jednom taktu
ty bohatýre
otloukáš si tvář
v osminovém
z rohu do rohu
kdo co
čtverec …
..................
Oba zapomínáme
pronájem adres
Co je tam
kde nejsme
co máme společného
Přečteno 563x
Tipy 14
Poslední tipující: Alci, Koprtinka, isisleo, jedam, Severka, Bíša, whiolet, WAYWARD, smudlinek
Komentáře (5)
Komentujících (5)