Můj Nevinný Anděli
Anotace: Když se Anděl zamiluje do Ďábla
Tvé oči jsou hnědé, něžné..tak nevinné!
Tvá duše tak září.
Na tvou krásnou tvář padají stíny podivné.
Má nekalost tvé Já maří!
Odejdi ode mě, dokaď je čas,
odejdi, dokaď nespadneš mezi Nás!!
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (0)