Hledání cesty...
Anotace: To jsem psal před týdnem, když jsem byl smutný. Ale dneska jsem v náladě :)
Chci najít cestu k pravé Lásce.
Ze samoty stále bolí srdce.
Nechci žít s takovým trápením,
proto chci najít Lásku v pravém čase.
Jdu na louku a na rozcestí,
ale překážkou je kámen.
Ten rozbiju silně pevnou pěstí.
Jdu dál a kámen již je zlomen.
Jdu cestou tou správnou.
Nikdy nechci jít špatnou.
Krásné časy dále jdou.
Zlé časy již dále nejdou.
Komentáře (0)