Malé okno
Malé okno je zavřené,
kde tu jsem,
schovaný před světem,
bez lásky,
srdce je plné nicoty,
bojím se vyjít ven,
nadechnout se naplno,
kdy jen toho strašného závaží,
zbavím se,
železná koule,
z mé nohy,
rozpadne se,
zrezne…..
budu volný,
láska mi dovolí,
vzlétnout nad mraky.
Přečteno 343x
Tipy 19
Poslední tipující: estrellita, el viento, Natálie T., Danah, Princezna.Smutněnka, NikitaNikaT., jedam, Psavec, Severka, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)