Bosá
Anotace: ...jen na chvíli...
Mám žízeň po životě,
obout se a vězet v botě,
jít do míst,
které znám i neznám.
A třeba vyměnit svůj seznam
za chvíli, kdy JSEM bosá.
Anebo NOVA BOSSA?
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Špáďa, jedam, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)