Třeba se už žádné prádlo nosit nebude...;)
takže se nebude muset prát, žehlit...rovnat...atd...*
08.04.2008 10:31:00 | Severka
a kdo ví, jaké čistící prostredky vymyslí budoucnost, a kdo ví, jestli v tom nebude mít kapky, déšt :-))
08.04.2008 08:34:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Tedaaaa..musím upřímně přiznat, že když jsem si četla název této básně, tak jsem více či méně očekávala oslavné ody na vyprané trenky :-)..o to víc jsem,ale byla překvapena, velmi mile, že jsem se mýlila..bravo,je to super...
08.04.2008 07:59:00 | saddova