Srdeční skřítek..
Ztřeštěně a poblázněně,
píšu si jen tak..
..na koleně..
Písmenek pár
ze srdce mého..
Pro lásku..život..
Pro toho svého..
Skřítka..
Co hlídá
dnem i nocí..
Vnitřní můj pocit..
Z probdělých nocí
nesu si..
Na těle tiché dotyky..
Dlaní..
Co noc je halí..
Černou kápí..
Co létají mým tělem,
jak šíp s omamným jedem..
Co způsobí..
Rozpálení mojí kůže..
To dotyk Tvůj..
To ten za všechno může..
Netaju, ale hořím..
Jsem sálající láva
na dně moří..
Polibek Tvůj
je žárem letní noci..
A díky němu
svírám pocit..
Že život můj
se právě ocit..
V krajině
pohádkové říše..
A skřítek můj
jen tiše píše..
Vyznání..
.
.
Že láska je..
Sladký bonbón mámení..
Přečteno 556x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, D´Aninka, kavec, toužím.jít.dál, Mácha, bělásek, Alan Black, 0-0, Juan Francesco de Faro, Pišák, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)