Duše na dlani

Duše na dlani

Anotace: říká se že osobní prožitky není možno rozumově vyjádřit,lze je pouze vyvolat pomocí symboluu.-)))no říkali to to teda převážně symbolisté..

Zmatený životem se protloukám krajinou.
Na dlani duši svou, vyměním ji za jinou.
Za tu tvou, vždy řekl bych, že nevinnou.
Však si vinna, náladou mou marnivou.
Jako svědek předkládám obraz,
obraz zhrzeného muže.
Ve všech očích bleskne můj odraz.
V těch mých vadne naše růže.
Dříve byla sitě červená a silná.
dnes vyhasle rudá a v půli zlomená.

Takle to neskončí, zasadím novou a pak další.
Co nezačalo,těžko mohlo skončit,počkám
Vždy to může být horší, ale zrovna tak lepší.
Jsem trpělivý a věřím v to, že se dočkám.

Jdu se protloukat dál,už nejsem zmatený.
Na dlani duši svou, čekám na znamení.
Vím co teď chci,co teď mám, co dokážu ztratit.
Už chápu, za každou chybu musí se platit.
Autor Tom Abrhám, 08.04.2008
Přečteno 431x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, Cleris, Alan Black, Lota, astina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel