...nakonec proč ne
kdo může s určitostí říct
jak by to tenkrát dopadlo
kdybych tě potkala na ulici
jak házíš klíče
do kanálu
a jaké pokračování
by měl ten vlahý příběh
z koupelny
kde by jsi mi utíral
mokré vlasy do ručníku
a taky...
......však víš
je to jako věčné opakování
jen s jinými tvářemi
a zcela odlišným duchem
do písku by jsi
pak možná místo
"Vrať se"
psal "Zůstaň"
protože se nedá vrátit
do přítomnosti
která se nestala
kvůli podivnému
řízení osudu
a věčnému míjení
dvou cízích lidí
s podobnou duší
...a mé namalované oči by se smáli
i když plné písku
...tak proč ne
09.04.2008 17:29:00 | Lucie Teru