Stulená
Anotace: Když jsem měla horečku ...............
Stulila bych se do tvého klína
jak mořská vlnka
co se přiblížila ke břehu
a ty by si mě podržel,
abych se nevrátila zpět.
Protékala bych ti mezi prsty
jako písek co stiskem dlaně neudržíš.
Krásně stulená a rozteklá
můžu být jen s tebou.
A slunce pálí a mě bolí hlava
a ani kouse stínu!!!
Přečteno 600x
Tipy 10
Poslední tipující: čertíček, Dejfor, Janetee, vodnař, co zivot dal i vzal, Psavec, el viento, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)