Čekám až...
Anotace: "Láska na první pohled neexistuje.Vždycky se zamilujeme nedopatřením." W.S.
Čekám.
Jenom na to,až padne první polibek.
Až si tě povedu na ulici za ruku.
Až se prvně pohádáme.
Až se budeme prvně milovat.
Až se prvně rozejdeme.
Až mě budeš prosit o usmíření.
Až se usmíříme.
Až mi budeš nevěrná.
Až ti to oplatím.
Až se ke mě nastěhuješ.
Až mě načapáš v posteli s jinou.
Až mě vyhodíš z bytu.
Až mě nebudeš chtít nikdy vidět.
Pak budu vědět,že jsem prožil opravdovou lásku.
Přečteno 455x
Tipy 6
Poslední tipující: Barpob, Pythonissa__, el viento, Dračičák
Komentáře (3)
Komentujících (3)