Stále o tom samém...
Anotace: Nevím už jsem asi trapný,ale nic jiného mně nenapadá...
Není na světě nic lepšího
než upřímnou lásku dáti
a nic není horšího
než jen majetek ctíti.
Ač nemaje majetku
přec bohatší jsem všech
protože vroucně miluji
i když mi to bere dech.
Že láskou můžeš trpěti
a z života mít celu
a že já budu tím souzeným
to netušil jsem věru.
Tak dál musím duši trápiti
jestliže ji získat chci-li
ten kámen na duši nositi
než řekne-jsi můj milý.
Pak ji svou duši odevzdám
ať třeba zahubí ji,chce-li
se svou láskou pak ji dám
sebe a svůj život celý.
Vladyka xxx
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., takova, Danah, Severka
Komentáře (2)
Komentujících (2)