********************************************************
Návod, jak nebýt více sám?
Hned zbrojní pas si udělám,
s puškou za malou chviličku
trefím nějakou šelmičku,
/nepřesná bude rána má-
aby se z toho dostala!/,
pak náklonnost též získám její,
už andělské mi chóry pějí
tu něžnou píseň o štěstí!
Však kde šelmičku nalézti?
Kolem jen spousta paneláků
a v parku keříkú jen pár,
šelmička žádná, divných znaků
pár na zeď sprayer nastříkal!
Mám představě své dáti vale?
Bez něžné šelmičky sám žít?
Trápím se, trápím neustále...
Jak bez ní dále dá se žít? ;o(
********************************************************
Podivnými cestami ubírá se osud sympatické šelmičky...Už mi tady tak nějak chyběla a nedovedu si představit, až tu ságu jednou utneš! Docela jsem se zamiloval do představy, že ten lovec jsem já! Taková šelmička prostě jednomu přiroste k srdci!;o)
Má to jen pár chybiček,
že není tady šelmiček,
nejsem lovec a srub nemám,
a nesmím víc být milován!
;o(
***
10.04.2008 11:47:00 | Kozoroh 1