na špičkách
Anotace: aneb na co ráda vzpomínám
nevysvětlí slova, věty
dlouhý ani kratičký
jenom ty víš, milý pane
jenom ty víš co se stane
když si stoupám na špičky...
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: La Suneteto
Komentáře (1)
Komentujících (1)