Fotky...
Anotace: ... a víc nic... ze všeho ... ze všech lásek...
Lásky tu byly
a snad i budou
tamten duhou
ten lákal mě hudbou
A ze všeho potom
vzpomínky zbývají
které se zákeřně
do fotek schovají
Sledovat jenom nehybné obrazy
mi už teď zbývá
při dobrém sklonu i světlo odrazí
tak už to bývá
A z lásek minulých
/možná z těch budoucích/
mám jen zastavené scény
/co přehrávám si po nocích/
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: Nevermind, el viento, Bíša, Someday, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)