1
Spatřil jsem lásku plujíce v obláčku
nachové rubíny pod sebe dýchala
můj přítel vánek pohladil kukačku
která svým zpěvem červenec vítala
prastará vrba za svitu měsíce
mladými větvemi do světa mávala
v studánky hladině s radostí vzhlížíc se
ke spánku květinám písničku zpívala
malinká veverka v košaté koruně
s veverčím Romeem jedla svůj oříšek
spolu s ním zasněně hleděla do tůně
na noční hvězdy, plamínky od svíček
mně večer krásný sen bude se zdát
o tom, že jsi a že tě mám rád.
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: veronicie, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)