Anotace: ***
To je nádhera!
Ty romantický blázínku!
Hned též bych vlez pod peřinku,
kde leží sladkáholčička
a ...dál už samá *....
I roboti tvrdí LEO. Že by lákavé erotické osvěžení? Nejsem proti!;o)
11.04.2008 23:11:00 | Kozoroh 1
vždycky jsem překvapen,když narazím na autora ktrý je tak dobrý, krásný a citlivý ...prostě vás je básníků moooc jen nevím, kde se všichni schováváte? :)
11.04.2008 01:03:00 | blue
tak tohle je vážně nádhera ....až se mi tajil dech ...přesně jsi popsala moje pocity ...fakt super :-)
10.04.2008 20:10:00 | pavlis
ST je za napsání, přinde mi to romantické, pěkné a milé ... krásné vyznání. Je to krásný pocit, když milý odende a ta vůně je cítit všade, jako by tam pořád byl, a když člověk ulehá do peřin, jako by spal hned vedle :o) Jj, znám to také.
10.04.2008 10:18:00 | NikitaNikaT.