Tak to jsme na tom stejně. Váš věk mi právě vůbec nepřipadá jako "hrobní" a byla to moje odpověď na karafiáty a hřbitov. Pro lásku trochu krve? Klidně ale raději né víc jak pět litrů... :-)))
10.04.2008 15:16:00 | Mava
Slunce jež výjde...rozzáří Tvé dny temné...
Až kolem krku ovine Ti...své ruce jemné...
Ta, jež ráda vždy...usuší Tvé slzy...
Držím Ti pěsti...aby objevila se brzy...
10.04.2008 12:02:00 | estrellita
No jo pár škrábanců ale co tý krve?
Myslíš že karafiáty jsou růžím podobné?
10.04.2008 10:55:00 | Mava
Holky vy toho nakecáte... Tu kopretinu rozhodně ano, protože nemá trny. Takže až mi ji s nosíkem nahoru omlátí o hlavu tak to nebude tak hrozné jako růže... :-)))
Díky.
10.04.2008 10:39:00 | Mava