Anotace: o něčem i o někom o kom se mi teď neustále zdá
No a co ,mě to tak "otřesný " nepřipadá..
Ty umíš dobře gramatiku..jiný zase ví všechno o tom jak se básně tvoří po technické stránce.....jiný umí stavět dům...
A mě se na černočervené strašně moc líbí jak nádherně už umí podat myšlenky ...emoce...krásně se mi čte..
a tohle dílko je opravdu nádherný....
i s jenž..:O)
10.04.2008 13:32:00 | Nút
Proboha, lidi, naučte se konečně skloňovat vztažná zájmena, vždyť to vypadá otřesně - myšlenka, jenž...
10.04.2008 12:50:00 | CorrimsonTom
Jako musím ti říct, že na jednu stranu ti závidím a na druhou vůbec :-)
10.04.2008 11:40:00 | saddova