Ahoj babo :o) mezi starší básenky jsem zabrousila,
abych ti oznámila, že tu včerejší jsem vytištěnou domů doručila - máš velké pochválení! :o)))), však to převtělení do různých tvorů zvířecích neprošlo jen tak bez řečí ;o)) ale mám vzkázat s úsměvem, pohodou, že vyžehlilas to tou moudrou osobou!!!
PS: Byla jsem zvědavá na komentíky, zatím to vypadá, že lidičkové moc neví, co by k tomu napsali, chichi :o))
02.09.2005 15:27:00 | Cecilka