Věčná láska
Anotace: Přeji všem tak krásnou lásku..
Toužím být vánkem, co hladí tvoje ňadra,
rozčeše hřívu zlíbá černé vlasy,
chtěl bych se dívat na tvoji krásu s patra,
do rána, než rosa nazdobí tvé řasy.
Stříbrné kapky něžně kochají se tělem,
kůže sálá víc jak litinové tály
pevná prsa, na torzu saténově rdělém,
s mými údy si provokativně hrály.
Nádherné jitro zavoní černou kávou,
dva šálky na stole už na nás čekaly,
všechno tak krásné prolétlo mi hlavou,
když jsme se v aktu horoucně líbaly.
S pohárů do dna věčnou lásku pijeme,
sytíme těla v žáru noci temné,
už dlouhá léta spolu šťastni žijeme
a naše city?
„Ty zůstávají stejné.“
© 2007, Sidy
Přečteno 985x
Tipy 44
Poslední tipující: Andělská holka, hostmen, Dračičák, andynka.n, spare, Game, Danah, Aluna, Aka Kiss, igniss, ...
Komentáře (20)
Komentujících (9)