Za zkoušku nic nedáš, je to pade na pade...A pokud za něco stojí, zůstanete přátelé, a kdyby ne, nevysměje se ti. Soudnej a "pořádnej" chlap to neudělá ;-) Pro mě by i přátelství znamenalo hodně, ale bohužel nemám to štěstí, nemám šanci být bližší ani o kousek. Takže držím palce, ať ten kamarád pochopí, že kamarádství neni poslední příčka, po který můžete společně stoupat. Go for it! :-)
Krásný den
10.04.2008 21:05:00 | xavian