NEDORUČENO
Anotace: ...adresát neznámý.
(prosím,číst v jednom sledu i rychleji)
Všiml sis
odlesků blesků dřepících na zlatých rybnících plných očeká
vání života zrození za rozbřesku stesku v dychtivých zákou
tích žádoucích hřejivých milostných slůvek spojených živo
tem v objetí vášnivých polibků plných úchvatných prožitých
prožitků
Tvá Kateřina,odepiš.
Přečteno 485x
Tipy 54
Poslední tipující: PIPSQUEAK, underwing, Larey, drsnosrstej kokršpaněl, Ria, Joose, abcabcabc, Šerák, Čarokrásná dívka od vedle, Yolca, ...
Komentáře (14)
Komentujících (13)