Hádanka
Až uvidím v tichém lese
o samotě břízku stát
mezi temnými tam kmeny
bělostí se vyjímat
až uvidím v temném lese
o samotě studánku
s hlubokou a čistou vodou
položím si hádanku:
koho že mi připomíná
štíhlá bílá bříza tam
a studánka o samotě
nad kterou se nahýbám?
Naberu si vodu dlaní
a pohladím bílý kmen -
koho že mi připomíná...
hádej přece - tebe jen!
Přečteno 665x
Tipy 14
Poslední tipující: Anne Leyyd, Bíša, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, Aka Kiss, Špáďa, ona, Juan Francesco de Faro, akneliam, Demotivovná Dezorientace
Komentáře (1)
Komentujících (1)