Konec světa
Maturita, přijímačky, hádky,
to všechno jsou překážky životní,
budeme spolu jen víkendy, pátky,
aspoň náš vztah nám nezevšední.
Budoucnost přenechme osudu,
nynějškem naplno žijme,
kde budeš za rok, kde já budu,
to dnes nerozebírejme.
Půjdem si každý cestou svou,
nebo pošlapem ji spolu
. . .
KONEC SVĚTA PŘIJDE
. . .
Až Ty se nasytíš jednou bagetou
a já přestanu navždy pít colu.
Přečteno 333x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, Helena Buchtová, embryo v hlave, Psavec, Bíša, Traci, kucky, W.Ginny
Komentáře (2)
Komentujících (2)