Zase ty a moje sny...
Anotace: ...kamarádství-i toho si mezi náma hrozně vážim:)a jsem moc ráda že to tak je i když-přála bych si víc:)
V oblaku marihuanové vůně
zase básníme
o krásných dnech co nastanou
a vymýšlíme plány
jak mě můžeš zachránit
ze světa žiletek...
Je to ve mně
pořád
napořád,
myslím
na to krásný co bude
až budeme spolu
sledovat filmy a obědvat
-sám to nabízíš-
Jsem v tom až po uši
-zase
a já myslela
že je to pryč-
Chováš se krásně...
Bohudík!
Přečteno 362x
Tipy 27
Poslední tipující: Šerák, Morgenstern, Erion Fate, whiolet, mourovatákočka, Someday, Bíša, Simísek, dream in emptiness, qpal, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)