First happy poet
Navlékám písmenka na nit
Chystám s nimi tvé srdce šít
Nejdřív trhlinku k trhlince
Pak i své srdce drobounké
Ověšeni krásnými slovy
Zaženeme zmizík zloby
Jenž zážitky se snaží smazat
Na ty horší co jsou mezi náma
Ale to ne, my se nedáme
Mé nitě jsou pevné, hedbávné
Jehla jenom píchne trochu
Jsme mladí, šťastní, jsme spolu
Přečteno 448x
Tipy 5
Poslední tipující: Quigleika, Aka Kiss, STIMPRE
Komentáře (0)