Čtyři
Anotace: je to k něčemu??
Sbírka:
Petra
Vytratila se
jeho inspirace
spolu s ní,
s jeho můzou
Každý žije v jiném světě
nepochopí to; dítě
On stále jen sní
ona nechává lásku bosou
Jedna vzpomínka
druhá myšlenka
třetí hledání
čtvrté bolení
Přečteno 439x
Tipy 11
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Emily Winnacott, 0-0, Liv, Bíša, veronicie
Komentáře (3)
Komentujících (3)