Chtěla bych být...
Chtěla bych být andělem,abych tě mohla chránit před tím krutým světem.
Chtěla bych být kapkami rosy,co ti po ránu spadají na tvou hebkou kůži.
Chtěla bych být vánkem,co si pohrává s tvými havraními vlasy.
Chtěla bych být slzou v tvém oku,co ti stéká po tváři.
Chtěla bych být nocí,tou krásnou a tajemnou nocí ve které se tak ráda procházíš.
Chtěla bych být ránem,do kterého se každý den probouzíš.
Chtěla bych být sněhovou vločkou a roztát ti v dlani.
Chtěla bych být sluncem a objímat tě svými paprsky.
Chtěla bych být vším,co se tě alespoň trochu týká,abych ti mohla být stále na blízku!!
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., jesterka, Danah
Komentáře (3)
Komentujících (3)