Krásné vzpomínky
Anotace: Taková zvláštní věc,napsal jsem ji za hodně nezvyklých okolností.
Když má duše bez těla
v té chvíli letěla
pohřebištěm touhy
čas zdál se tak dlouhý.
Já úplně v bezvědomí,
napůl mrtvý,napůl chromý
potácel se nad propastí
a smrt už vrněla slastí.
Dole v hloubce hučely vlny,
už jsem nevěděl jak dál.
Smutku,vzteku já byl plný.
Hvězdy se leskly ve své kráse,
jen jsem na útesu stál
a přemýšlel,kam láska schovala se?
Přečteno 401x
Tipy 9
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Duše zmítaná bouří reality, NikitaNikaT., Anastacia-Jane, Psavec, Caracol, ewon
Komentáře (3)
Komentujících (3)