Anotace: Ne, nevrátila jsem se znova k rýmovaní, tohle je školní úkol, proto se to taky tak blbě menuje
jo, ty špatné vlaky... jak se to ale pozná? někdy to opravdu nejde.
12.04.2008 16:34:00 | Já Esther Ruth
Nikdy nepoznáme hned, kdy je ten spárvný vlak a jak zmíněno, některé jsou příliš brzy na konečné ...
12.04.2008 15:34:00 | NikitaNikaT.
Máš pravdu, ale několikrát nastoupíš do vlaku, který má za chvíli konečnou.Oprav si první slovo-máš tam přehozená písmenka ( Někod-Někdo)
12.04.2008 12:14:00 | Psavec
Ano, jenom chytit správný vlak...jenže v realitě si prostě můžeš snadno počkat na další a to v lásce není jen tak.
Vám dal vyučující za úkol napsat báseň?? :-)
12.04.2008 12:11:00 | Chancer