Co na něm vidíš?
co na nem vidíš?
/myšlenka opakovala její slova/
ani křížek houpající se na krku
neví co je to za pocit
tak už piš
/říkala mi znova/
sladké věty na kousek papírku
snažící se napodobit ten cit
láska to není, nenávist snad?
od jisté chvíle, nejde to rozpoznat.
Plynutí času zažene chmury,
............čekání na znamení z hůry
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Známá - Neznámá, obyčejná, Duhová
Komentáře (1)
Komentujících (1)