Ne pro nás
Anotace: Pochopí, kdo neprožil?
Skrze slzy
my
a dvě perličky
červená
modrá
ve zpěněných
tlamách šelem
Netrpěliví
a přece
boj s časem
nám nechybí
Neskutečné diskuse
s živým poškozeným
pijeme, co jen toho je
žízeň cítíš hrdlem vyplněným
Skrze slzy
tlama šelmy
se srdcem mrněte
s červenou
s modrou
ne pro nás
můj světe
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, shakespeares, prostě Zuzana, Psavec, Petbab, WAYWARD
Komentáře (0)