Smutná touha...
Anotace: ...láska, touha, smutek...patří to k sobě i když to bolí...
Mám horkou dlaň a nemám kde ji chladit.
Mám ústa plná polibků.
Své srdce teď držím lásko na své dlani.
Chci Ti ho dát..však právě nejsi tu.
Jsem plna touhy a hřejivého tepla.
Chci cítit Tvé něžné doteky.
Nějak se trápím.
A závidím těm dvěma.
Co procházejí spolu u řeky.
Všude se šeří a všechno kolem zebe.
A duše má ta není u Tebe.
Volám Tě, prosím.. a všechno zdá se marné.
Usínám lásko - jsem jako bez krve.
Přijď brzy, nenech mne douho čekat.
Zahal mne do svých doteků.
A zkus mi aspoň chvíli šeptat :
Lásko má neboj.. už jsem tu...
Přečteno 556x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toužím.jít.dál, Belmon, Juan Francesco de Faro, Myrja, Loudilka, Bíša, Aka Kiss, Alan Black, jesterka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)