Chutnající po mokrý trávě

Chutnající po mokrý trávě

Anotace: ... věnováno... T.

Prší jarní mlhu,
za okapem zastrčenej zlatej déšť
prosí o trochu něhy.
Až zas jednou bude takovej den,
vezmi si mě
celou.
Nejsou peníze na cigarety.
Jahody zlevnily.

Těch pár snových úsměvů,
který sem ti nechala s vylámanýma
písmenkama z psacího stroje,
/m, i, l, u, j, u, t, ě/
nezapomeň schovat,
až ti máma bude prohlížet kapsy,
než zapne pračku.

Věže všech kostelů,
trochu nahnutý vpravo,
stíněj nám do našich polibků
chutnajících po mokrý trávě.

Sádrokartonový srdce
podražily na černým trhu s lidskejma orgánama,
musí je mít prostě každej.

Hledám slunce,
který vysuší všechnu moji krev
a spálí mě zevnitř.
Protože oranžový lentilky se na slunci rychle rozpouštěj.

Tak mi dej ruku
a pojď,
přejdeme spolu na červenou.
Přečteno 380x
Tipy 6
Poslední tipující: Sukuba, qpal, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsem se odhodlala přečíst si básničku. To je krásný. Vážně, jseš hrozně šikovná...

27.04.2008 17:24:00 | Fuori dal mondo

Malvínko...připadá mi...že...přetéká..tebou...vrchovatě...malvínko..je krásná.

13.04.2008 09:55:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí