Anděl smrti

Anděl smrti

Anotace: ...

Anděl smrti
prošel naší krajinou.
Již nikdy
nepomyslím na jinou!
Natáhl své ruce
a ty jsi šla.
Ten večer
jsi mi odešla.
Pousmál se,
Tebe vzal.
Proč místo Tebe
mne si nevybral?
Anděl sevřel
do svého obětí.
Jak asi,
asi dlouho poletíš.
Nebe celé,
je pro tebe otevřené.
Tvé srdce v mém
je uzamčené.
Anděl smrti
vyrval mi Tě z náručí.
Tvé srdíčko
již nebuší.
Vzlétla jsi,
bez bránění.
Láska, již
naší není.
Anděl smrti
Tebe mi ukradl.
Proč bůh,
v lásce zavládl?
Autor Dindane, 12.04.2008
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí