milování v přírodě
Anotace: jaro je tu v plné síle..
Myšlenka mi padla rovnou do klína,
jen krátkou chvíli se jí probírám,
pak už vím jistě, že chci jen tebe
teď hned, dupu a výskám směle
Slunce svítí, žádný mráček
cvrkot cvrčků...má to háček..
projel vlak, no to je hanba
nahatý pár se za strom schovává..
Ale co už, mávnem rukou
a dál pokračujem ve svém duchu..
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: Ctěný pán, zemědělec Karel Motyčka, MTRowe
Komentáře (2)
Komentujících (2)