Podej mi ruku
Podej mi ruku a pojď se mnou,
nechci mít další noc bezesnou,
podej mi ruku svou a utiš pláč můj,
prosím neodvracej se, prosím tě stůj!
Nenech se prosit, vždyť víš,
že v srdci navždy tě budu nosit.
Nenuť mě klesnout až na kolena,
vždyť v skrytu duše víš,
že já jsem ta vyvolená.
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
Komentáře (2)
Komentujících (2)