Ostří meče
Anotace: co proniklo do srdce...
Mé srdce jsi zasáhl
slovy ostrými jako meč
hodný samurajů.
Ostré hrany čepele
proťaly sval
potřebný k životu,
sval, který je symbolem
lásky.
Jak moc to bolí...
No tak
nestůj tam
a přistup blíž...
Copak nevidíš tu ránu,
ze které prýští krev
co odnáší zbytky mé lásky,
lásky k Tobě...?
Zranil jsi mě...!
Tohle jsi chtěl?
Tak přistup blíž
a uchop ten meč
zabodnutý v mém srdci.
A otoč jím...
Je jedno
na kterou stranu
jen ať už to nebolí...!
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: mexico, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)