Anotace: Tak jsem se pustila do dalšího psaní a vznikla z toho básnička. :) Napsala jsem ji včera přesně ve 22.55. :) Opět mírně depresivní, protože sám čas i já byl a je depresivní. Ale je stručná. Pls, komentujte atd. :)
Tak s láskou se trápí každý někdy, přeju Ti Marťo, ať to ten tvůj vyvolený pochopí..!!
02.06.2008 21:10:00 | P€ŤULK&
Já ti nevím, jestli je to škoda. Docela jsem i ráda, že nedošlo. :D To jsem ale divnej tvor, že?? :)
23.04.2008 17:54:00 | Rhiannon
Smutné ale hezké, škoda že to tomu klukovi nedošlo....Ale on nemůže za to ,že je magor:D
22.04.2008 08:45:00 | Lucy.W
Tyto pocity máme asi každý... někdy je lepší rovnou pravdu říci, než se pak tvrdě dostat přes palici:-)
Jinak hezky zpracováno...
13.04.2008 00:23:00 | Ctěný pán