Ke hvězdám
Anotace: Kdysi dávno psána pro Honzulína...
Zaklepu na dveře
co vedou ke hvězdám
a Ty za nimi
budeš stát
Dřív než začne boj
já ho předem vzdám
obejmutá pochybností
což mohl bys mě míti
///RÁD///???
Semknu víčka
a zatlačím pár slz
co jsem v pokušení
pro Tebe uronit.
Pod dveřmi
z těch hvězd
se přikryju snem
a alespoň si o Tobě
nechám zdát
a budu přemýšlet
o čem asi Ty v noci
...sníš...
Já zůstávam dole,
to Ty míříš
...výš...
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Dedillope, Zweiblumen, Caracol, Alan Black, klaris.mertlice
Komentáře (2)
Komentujících (2)