Slib
Anotace: Věnováno Favimu...Ať Ti slunce svítí kdekoliv jsi..:)
V šedavém dýmu cigaret
řekl jsi:
"Ve vyprahlém slunci ztrácím dech"
Pálí tě a stejně mu znovu stavíš tvář.
Mít tak sílu moří i něžnost vánku
na křídlech pegasů pošlu Ti hřích...
Tušíš ho ve mě,
tuším ho v tobě.
Až v knize osudu budem číst,
si zapálím poslední cigaretu
a dodržím svůj slib.
Za šepotu vánku...
Přečteno 415x
Tipy 13
Poslední tipující: Myrja, fuu, hanele m., drsnosrstej kokršpaněl, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Danah, Ctěný pán, Favi
Komentáře (1)
Komentujících (1)