Láska za dveřmi
Naproti přes dveře
tam moje láska je.
Srdce mé zaklepe,
kráska od naproti
je proti -
neotevře.
Byl bych sám otevřel,
srdce však zamčené.
Klíče jsou ztracené.
Paklíče u sebe,
však s nimi neumím.
Láska klepe na dveře.
Kdo ji ale otevře?
Láska – kráska – vráska.
Stačí jenom páčka,
která dveře otevře.
Otevře dveře nevěře.
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)