Má Lásko..
Lásko, víš že cesta má mnoho podob,
že za prvním rohem nekončí,
klidně zavři oči, neměj strach,
ja Tě držím pevně ve svém náručí.
Lásko, víš že každá noc má svoje ráno,
že za světlem následuje stín,
drž mou ruku tak pevně, co jen můžeš
a já tu Tvou nikdy nepustím.
Lásko, víš že je zde silné pouto
co mé srdce k Tvému váže.
Potřebuje stále Tvojí něhy
a pak i nic změnit v ráj dokáže.
Přečteno 923x
Tipy 18
Poslední tipující: jita.1965, Myrja, dva, mamina, Veru, Emily Winnacott, WhiteSkull, carodejka, Bíša, Traci, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)