Jsem
Jsem...
vítr,co cuchá Tvé vlasy
paprsek,jenž Ti svítí na cestu
voda,co Ti smývá vrásky
vločka,která Ti taje na dlani
okem,jenž Tě sleduje
uchem,jež slyší Tvůj hlas
nosem,jenž cítí Tvoji vůni
ret,jenž Tě něžně líbá
tělo,jež Tě hladí
duše,s tou Tvou navždy spojená
Jsem...
Tvůj...
Přečteno 398x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Winnacott, waterlily, estrellita, veronicie, a_tao, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)