...Lásko už zůstaň...výkřik touhy žíznícího na poušti.
Výkřik , co rozboural ticho prvotního mlčení , aby
v sobě rozžehl ten nádherný oheň lásky...
Výkřik ...a co na to láska...stojí zas vystrčená na práh za dveře a klepe se lidským odmítáním a nezájmem.
Lidé umí jen tu lásku předstírat a nebo dokonale hrát...
Pak básníkovi nezbývá než křičet do všech světových stran:
-LÁSKO UŽ ZŮSTAŃ -...Jirka
13.04.2008 14:59:00 | kavec
Básenka lehočká, něžná, trochu myšlenková, ale pro mne jistým způsobem trošičku smutná, povdychla jsem si ...
13.04.2008 09:38:00 | NikitaNikaT.
Létáme spolu
a ústy držíme se.. jen ta samotná myšlenka je úměrná kráse, věnované do představy.
13.04.2008 02:57:00 | Orichi