Anotace: Lásky je dostatek,jenom jí musíme VŠICHNI v sobě najít.
Napij se žíznivý, napij se nejvíce
snad žízeň uhasíš na dně své sklenice...
11.01.2014 20:23:19 | Jana B.
..líbí..
..ale lásky přebytek?-zdá se mi že v dnešní době studna vysychá,lidem začíná chybět ta křišťálová voda..
07.06.2008 08:31:00 | igniss
Jsem vyholený 108 kg řízek,mám nějaké tetování a drsnou minulost,můj koníček je boxovací pytel.Lásku jsem v sobě objevil teprve nedávno. Myslím tím právě tu vyzrálou,bez sexu atd. Mám namysli dobro,které můžeme rozdávat komukoliv a kdykoliv a vůbec nic nestojí.Naladit se na vlnu dobra.Těžko se to vysvětluje,je to něco jako matka která může mít nespočet dětí a stějně bude mít to další stejně ráda.
21.04.2008 23:55:00 | Martin Šimeček
Hezké, ale přijde mi to vzhledem k Tvému věku příliš rozněžnělé... já vím, že láska kvete v každém věku, ale pohled na ní se s časem má měnit, myslím tím její vyjádření v poezii... ty jednoduché rýmy ještě podtrhují jistou "nedospělost"... Ale třeba tomu tak vůbec není a já tu plácám hlouposti...nicméně tip dávám:)
21.04.2008 23:19:00 | Ctěný pán