Anotace: ...prostě to ze sebe musim všechno vypisovat:)
To boli... i kdyz chces bejt stastna a spokojena s tim co mas... nejde ti to uplne!!... chce to cas!!... urcite se budes mit jeste lip... jako kamarad je lepsi...
13.04.2008 21:47:00 | Someday
snad to všechno zvládnete...spolu :)
jsem ráda, že si zas zpátky, zlatí :-*
13.04.2008 14:44:00 | 0-0
au au, to znám..přeju sílu a pevný nervy na ten čas co to ještě bude bolet...ale dobolí :)
13.04.2008 14:14:00 | just me