Anotace: ..rychlo SMSka na nesmyslné mužské namlouvání...a jejich představy o mně..
Tý jo,tak se mi zdá...působíš na mně jak Kudlanka,nějak ti Tvoji komentující vymírají...Nejsi zakletá...Jo a abych nezapoměl,jsi svá :-)
06.12.2010 19:18:00 | Danger
Jsme v tom případě nemalý průšvih...řečeno mírně.
Jsme? My, co tě ctíme, k nim nepatříme!
27.04.2006 17:13:00 | Mirka Hedbávná