Když
Když ti vyrvou srdce z těla,
když na oči chceš nevidět,
když zničí to, co tolik chtěla,
i touha může zrezivět.
Když bolí,co by němělo,
když tlačí něco v tobě,
jak venku by se setmělo,
vyčítej všechno jen sobě!
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: veronicie, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)